Sopimusehdot

Sopimusehdot

       

Myyntipaikan vuokraushinnasto

  • Viikkovuokra (7 myyntipäivää) 29,90 €
  • Kirpputori veloittaa 3% provision myydyistä tuotteista.
  • Lisäpäivä 4,30 €

Voit varata haluamasi määrän myyntipäiviä minimiajan ollessa 7 päivää,
esim. 10 myyntipäivää on 42,8 € + 3% provisio. Kiinniolopäiviä ei lasketa myyntipäiviksi.

Vuokra-ajan vuokra maksetaan varauksen yhteydessä.

Viikkovuokra sisältää

  • 4 hyllypaikkaa
  • Vaatetankopaikka (n. 1 m)
  • Hintalaput, kiinnikkeet, henkarit, erilaiset hälyttimet
  • Hinnoittelupistooli (myymälässä käyttö ilmaista, vuokrattavissa myös kotiin)
  • Tunnukset Kirppari-Kalle-sivustolle

Omien henkareiden, rekkien, hyllyjen tai lisäosien tuominen ja esillelaitto myyntipaikalle on kielletty. Tuotteita voi myydä ainoastaan niille varatuissa paikoissa. Tuotteiden kuljetuslaatikoiden tai pussien säilyttäminen myyntipaikalla on kielletty. Kirpputorin henkilökunnalla on oikeus siivota ja hävittää myyntipaikalta kaikki ylimääräinen pois.

Myyntipaikan voi varata täysi-ikäinen henkilö netissä Kirppari-Kalle -järjestelmän kautta rekisteröitymällä, puhelimitse tai paikan päältä myymälästä aukioloaikojen puitteissa. Myyntipaikan vuokra maksetaan AINA varauksen yhteydessä ja se on sitova. Myyjän ollessa estynyt käyttämään myyntijaksoa eikä estymisestä ilmoiteta ennen neljää vuorokautta, perimme puolet viikon vuokrasta.

Myyntipäiviksi lasketaan liikkeen aukioloajat, eivätkä mahdolliset kiinniolopäivät lyhennä myyntijaksoa.
Kirppari-Kallen omilla sivuilla myyjä voi tarkistaa myyntijakson ajankohdan, hinnoitella myyntiin tulevat tuotteet, seurata myyntiä varatun myyntijakson aikana sekä päivittää omia tietoja.
Voit tuoda myytävät tuotteesi myyntipäivääsi edeltävänä päivänä 30min ennen kirpputorin sulkemisaikaa. Pois lähtiessäsi pöydän tulee olla tyhjennettyä 1h ennen sulkemisaikaa viimeisenä myyntipäivänä.
Mikäli joudumme tyhjentämään pöytäsi ilman erillistä sopimusta, perimme siitä 20€ maksun.
Asioidessasi Jussilla myyjänä tai asiakkaana, palautathan aina kaikissa tilanteissa muiden tuotteet omille paikoilleen tai henkilökunnalle. Näin vähennämme tavaroiden siirtymistä saliin.
Mikäli teillä on pöydässä useampi myyjä, muistattehan pyytää hintalaput aina OMALLA NIMELLÄ.
Lisääthän tilinumeron suoramaksua varten. Pyrimme maksamaan tilitykset suoraan tilillesi myyntiajan päätyttyä. Tämä tapahtuu samasta paikasta josta voit seurata omia myyntejäsi. Kohdasta "omat tiedot". Muistathan ilmoittaa henkilökunnalle kun haluat tilityksen. Maksu ei lähde automaattisesti.
Tilityspäivämme ovat Ma, Ke, Pe. Huomioithan mikäli tilityksenne ylittää 200€, tulee tilinumero lisätä automaattisesti. Emme maksa käteisellä yli 200€ myyntejä.
Mikäli haluat käyttöösi jonkun alennusprosentin tehostaaksesi loppumyyntiäsi. Ilmoitathan siitä aina henkilökunnalle. Muista myös ilmoittaa kaikkien henkilöiden nimet joiden kanssa jaat myyntipöytäsi. Huomioithan että alennusprosentti koskee kaikkia varaamiasi pöytiä!
Ethän koskaan korjaa tuotteen hintaa käsin. Tee aina uusi hintalappu. Sotkettu hintalappu on myyntikelvoton. Suosittelemme että lisäät aina tarkan tuotekuvauksen hintalappuihin. Tuotteet hinnoitellaan AINA Jussin Jättikirppiksen omilla hintalapuilla. Tuotteiden hinnoittelun voi tehdä joko käsin kirjoittamalla tai netissä Kirppari- Kallessa. Hintamerkinnät tulee olla selkeät ja helposti luettavissa (merkki, malli, koko, väri).
KAIKKI viivakoodilliset hintalaput tulostetaan AINA Jussin Jättikirppiksellä.
Hintalaput voidaan kiinnittää tuotteisiin nuppi- ja hakaneuloilla, langalla tai teipillä pysyvyyden lisäämiseksi.
Säilytämme meille jääneitä myymättömiä tuotteita 1vko löytötavaranurkassamme, tämän jälkeen lahjoitamme tavarat hyväntekeväisyyteen. Tarrojen pysymistä tuotteissa on syytä vahvistaa nuppineuloilla tai kassoilla myytävillä kiinnityspohjilla.
Myyntituotteiden täytyy mahtua myyntipöydälle. Lattiatilat täytyy ehdottomasti pitää tyhjinä.
Muistathan että Jussin Jättikirppis ei ole vastuussa myyntituotteistasi, vaikkakin pyrimme tarjoamaan tuotteidesi asianmukaisen kohtelun kameravalvonnan avulla. Meiltä löytyy kassoilta nappi-, tarra- sekä lenkkihälyttimiä tuotteidesi suojaksi.
Maksaessanne pöytävuokran paikanpäällä tai nettivarauksen yhteydessä käytämme aina voimassa olevaa hintaa tai erikseen mainittua kampanjahintaa. 
Maksamme välitilityksiä ainoastaan pöytävuokranne ollessa ajantasalla.
Myyntiaikanne jälkeen kertyviä provisioitanne säilytämme 1kk myyntiaikanne päätyttyä. Tämän jälkeen lahjoitamme ne valitsemaamme hyväntekeväisyyskohteeseen. 50€ ylittäviä myyntiprovisioita säilytämme 3kk ennen hyväntekeväisyyteen siirtämistä.